Individuele begeleiding

We leven veelal vanuit identificatie met lichamelijke sensaties, gedachten en gevoelens. Wanneer we ons hier niet bewust van zijn, kunnen er klachten ontstaan. Vermoeidheid, spanning, angst, leegte, somberheid, boosheid, lichamelijke klachten en vooral een overactief brein. De begeleiding die ik bied, zou je ook meditatie kunnen noemen, er is geen wezenlijk verschil. We hebben echter meer ruimte om dieper op jouw specifieke vragen en klachten in te gaan. We vertragen door stilte en geven aandacht aan wat in het huidige moment door jou gezien en gehoord, geleefd en geliefd wil worden. Je wordt je bewust(er) van lichamelijke sensaties, gedachten en gevoelens en hoe hierdoor klachten kunnen ontstaan. Je krijgt voeling met de stilte waarin alles verschijnt. Met een open en nieuwsgierige houding gaan we ontdekken wat in het huidige moment door jou ervaren wil worden. Alles is welkom.

We kunnen elkaar online, bij mij thuis of na afstemming op een andere plek ontmoeten. 

"Kim mogen ont-moeten was een ervaring van diep contact met een grote impact. Vanuit compassie gezien, erkend en herkend worden en leren om naar jezelf te luisteren en de stilte te omarmen. Ik gun iedereen zo'n ervaring vol mooie woorden en inzichten."​
F.Z. ~ Maatschappelijk werker​
“Ik denk met een warm gevoel terug aan Kim. Zij heeft mij op een nuchtere manier herinnerd aan het feit hoe bijzonder en fijn de stilte is. En dan bedoel ik vooral de stilte in jezelf, want daar vind je alle antwoorden! Soms popt er tijdens zo’n moment van stilte een waardevolle ingeving op en soms gebeurt er helemaal niets. Pas later merk je opeens dat er toch iets is veranderd. Ik ben bijvoorbeeld gaan mediteren en heb meer vertrouwen in de flow van het leven, want dat ontvouwt zich vanzelf!”
~ J.v.D. HSP Coach​
“Kim brengt je met haar innerlijke rust al snel naar jouw eigen innerlijke leefwereld om daar te ontdekken en accepteren. Snel, liefdevol, doeltreffend en authentiek.”
~ N.B. Coach | Trainer​